Mail

houdt je graag op de hoogte waar wij mee bezig zijn.

Kunsthal Weekend: Release the Beast!

zijn prachtige kunstwerken gemaakt met kleurplaten van @donniestories , wat een succes! Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen en is langsgekomen.

Het Grote Prinsessen En Prinsenfeest.

Tijdens Het Grote Prinsessen en Prinsenfeest hadden wij onze eigen voorleeshoek! We lazen voor uit Donnie, Het Lammetje dat een Varken is en Julian at the Wedding, praten over jongens in jurken en meisjes met zwaarden en vierde dat jij perfect bent zoals jij bent.

De Voorleeshoek.

Elke maand is Tori te gast bij De Voorleeshoek waarbij er een boek wordt voorgelezen passend bij het thema. Klik op de afbeelding voor meer informatie en kijk maandelijks mee via de Voorleeshoek!

Mama is minister president.

Een week voor de verkiezingen zijn we na aanleiding van het boek 'Mama is minister president' in gesprek gegaan met kinderen over de politiek. Hierbij hebben we de vraag gesteld 'Waar zou jij voor staan als minister president?'.
Waar is mijn noedelsoep ?!

Waar is mijn noedelsoep ?!

We waren bij De Japanner op bezoek waar we samen met Reza Kartosen-Wong uit zijn boek, Waar is mijn noedelsoep?!, gelezen en daarna hebben we zelf sushi en andere lekkernijen gemaakt. Een HEERLIJKE voorlees-middag.

Kinderboeken week: 'En toen?' bij Edu Culture!

Want je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Boeken brengen geschiedenis tot leven. Samen lazen we verhalen over onze helden uit de geschiedenis.

Voor de kunst.

Onze crowdfunding was een groot succes en dat allemaal dankzij jullie. Nog steeds kijken wij terug met een grote glimlach op onze gezichten en harten vol van dankbaarheid.

Tori te gast bij Nieuw Amsterdam in Pakhuis De Zwijger.

Samen met Joan Windzak van Edu culture waren wij te gast bij Nieuw Amsterdam. Klik op de afbeelding voor meer informatie.